IV. Hegyesi Fesztivál - Mezőhegyes - 2005


2005. május 28.
Ez évben Mezőhegyes volt a vendéglátó települése a Hegyesi Fesztiválnak. . További résztvevők: Kunhegyes, Nagybánhegyes, Magyarbánhegyes, Nagy-hegyes, Kishegyes és Feketics és Királyhegyes.
Az ünnepség 9 órakor, minden település résztvevőinek színes, zenés felvonulásával kezdődött, majd a főtéri park kőszínpadán folytatódott a polgármesterek, településüket bemutató megnyitójával. Ezután a kulturális, és sport rendezvények következtek.
Községünket a Horváth Lajos polgármester, Lovászné Borbás Erika körjegyzőasszony, a képviselő-testület tagjai, a Hegyesi Dalkör, Mátó Mátyás vezetésével, és Kiss Éva Anna táncegyüttesei a Napsugár és a Tequiero képviselték.
Az amatőr képzőművészeti kiállításon Suhajda Mihályné, és Sfrangeu Delia gobleinjeikkel mutatkoztak be. A falut bemutató tabló, és videofilm egész nap látható volt az mezőhegyesi ÁMK aulájában. A finom ebédről Miklós Imre, Dávid József képviselő urak és Suhajda Csaba gondoskodott. Este 7 órakor a polgármesterek ülést tartottak ahol kijelölték a következő évi fesztivál helyszínét: Magyarbánhegyest.

<<< Vissza